Platschef och 3D-ritare sökes

Grönbo rekryterar!

Just nu söker vi en platschef och en 3D-ritare. Rekryteringarna sker i samarbete med Wikan personal, varmt välkommen med din ansökan. (OBS. Kort ansökningstid och löpande urval).

Platschef - läs mer och ansök här

3D-ritare - läs mer och ansök här

Om Grönbo
Grönbo producerar ekologiska byggnader, tillverkade av naturliga byggmaterial. Det egenutvecklade byggsystemet klarar bl.a. flerbostadshus upp till åtta våningar, hallar, kontor och hotell. Komponenterna tillverkas i vår fabrik Ecopart i Bjurträsk, Norsjö. Grönbo jobbar med 5d-projektering, vilket innebär att en 3d-modell kopplas ihop med kalkyl och tidplan. På detta sätt samlar vi all information på ett ställe och vi kan därmed simulera hela byggprocessen redan före byggstart. 3d-modellen är grunden i vår industriella verksamhet då den innehåller information om byggnadens samtliga komponenter vilket gör att vi kan prefabricera de flesta delarna redan i fabrik.